Geräte und Zubehör
Peanut butter gelato (Gelato Messina)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 28 Std.
6 portions
Zutaten
Peanut butter
-
roasted salted peanuts150 g
-
peanut oil to taste30 g
Peanut butter gelato
-
full cream milk650 g
-
caster sugar140 g
-
skim milk powder50 g
Peanut bark
-
roasted salted peanuts50 g
-
dark chocolate chips150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
16.296 g
Kalorien
2392 kJ /
569 kcal
Fett
33.027 g
Ballaststoff
2.527 g
Kohlenhydrate
54.258 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chocolate ice cream
12 Std.
Sourdough potato bread
5 Std.
Indulgent hot chocolate
25 Min
Coconut rum sauce
15 Min
Buttermilk balsamic sorbet
12 Std. 30 Min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 Std. 35 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 Std. 10 Min
Steamed wholemeal bread
2 Std.
Banana sorbet
5 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min