Geräte und Zubehör
Savoiardi with mango and passionfruit
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
330.9 mg
Protein
16 g
Kalorien
2443 kJ /
582 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
14.6 g
Kohlenhydrate
73 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 Std. 30 Min
Frangipane cake
1 Std. 45 Min
Star anise and cinnamon syrup
45 Min
Raspberry soufflés
1 Std. 35 Min
Chocolate volcanos
55 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Banoffee arctic roll
28 Std. 40 Min
Mango pudding
12 Std. 15 Min