Geräte und Zubehör
Savoiardi with mango and passionfruit
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
330.9 mg
Protein
16 g
Kalorien
2443 kJ /
582 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
14.6 g
Kohlenhydrate
73 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Thai-style fish cakes
30 Min
Nam Jim
10 Min
Coffee semifreddo
6 Std. 30 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min
Berry and cream filo stacks
30 Min
Golden baklava
25 Std. 25 Min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 Std.
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
White Christmas
2 Std. 25 Min
Pavlova
6 Std.