Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pizza
- extra virgin olive oil, for oiling
- 280 g filtered water
- 1 tsp dried instant yeast (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp coconut sugar
- 250 g spelt flour (see Tips)
- baker's flour, for dusting
Vegetable sauce
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 130 g carrot, peeled and cut into pieces
- 150 g pumpkin, peeled and cut into pieces
- 500 g ripe tomatoes, cut into quarters (see Tips)
- 1 ½ tbsp tomato paste
- 250 g zucchini, cut into pieces
- 150 g button mushrooms, cut into halves
- 3 sprigs fresh basil, leaves only (see Tips)
Assembly
- extra virgin olive oil, for greasing
- 450 g mozzarella, cut into slices
- extra virgin olive oil, for drizzling
- fresh basil leaves, to serve
- Nährwerte
- pro 1 slice
- Kalorien
- 544.1 kJ / 129.6 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Kohlenhydrate
- 13 g
- Fett
- 5.2 g
- Ballaststoff
- 1.8 g
Alternative Rezepte
Peanut butter and cookie ice cream
13 godz. 15 min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
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Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
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Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
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Chocolate spelt biscuits
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Black bean brownies (Toddlers and beyond)
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Banana and oat mini muffins
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Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
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Healthy banana bread
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Peanut butter banana ice cream
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Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
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Basic berry muffins
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