Geräte und Zubehör
Summer ice cream cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
8 portions
Zutaten
Berry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon)20 g
Summer ice cream cake
-
shortbread biscuits230 g
-
blanched almonds toasted70 g
-
raw sugar50 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)300 g
-
rose water½ tsp
-
dried cranberries50 g
-
green seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
red seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
fresh raspberries (optional) for decorating
-
strawberries (optional) for decorating
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
173.9 mg
Protein
8.1 g
Kalorien
2116.3 kJ /
503.9 kcal
Fett
30.4 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
14.1 g
Kohlenhydrate
49.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Calendar favourites
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Ricotta and pistachio cheesecake
10 Min
Brioche slice with crumble
2 Std.
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 Min
Banana berry mini loaves
1 Std. 30 Min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Peanut butter and jam doughnuts
2 Std. 40 Min
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28 Std. 40 Min
Lemon ice cream torte
48 Std. 40 Min
Coconut coffee crunch
24 Std. 20 Min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 Std. 20 Min
Peach, raspberry and banana smoothie
10 Min