Geräte und Zubehör
Rainbow cauliflower sushi
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Rainbow cauliflower sushi
-
cauliflower cut into pieces (3 cm)530 g
-
raw cashews50 g
-
avocado flesh only1
-
sesame oil1 tsp
-
wasabi paste1 ½ tsp
-
red capsicum cut into fine julienne½
-
red cabbage shredded50 g
-
nori sheets6
-
spring onions/shallots cut into fine julienne1 - 2
-
filtered water for brushing
Peanut dipping sauce
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
filtered water1 - 2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tip)1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 - 2 tbsp
-
Sriracha sauce to taste3 - 4 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
10.1 g
Kalorien
1230.3 kJ /
292.9 kcal
Fett
21.1 g
Ballaststoff
7.2 g
Kohlenhydrate
13.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Quinoa sushi
2 Std. 45 Min
Savoury potato and onion bake
1 Std. 30 Min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Bang bang broccoli
3 Std. 25 Min
Vegan gravy
40 Min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 Min
Bullet Coffee
5 Min
Vegie crackers
12 Std. 10 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Cauliflower buffalo bites
35 Min