Geräte und Zubehör
Achcharu (pickle)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 48 Std. 30 Min
10 portions
Zutaten
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
pickling onions peeled10 - 15
-
white wine vinegar600 g
-
carrots (approx. 250 g), cut into matchsticks2 - 3
-
fresh bird's eye chillies green, trimmed and deseeded if preferred8 - 12
-
garlic cloves cut into thin slices6
-
black mustard seeds1 - 2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
ground turmeric2 pinches
-
salt¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
368 mg
Protein
1.7 g
Kalorien
270.4 kJ /
64.3 kcal
Fett
1.3 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
7.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sri Lankan Feast
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Rose syrup
20 Min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 Std. 10 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Spiced cauliflower pilau
20 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Peanut chutney
10 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Wholegrain mustard
120 Std.
DIY chocolate truffles
3 Std. 40 Min