Kompatible Versionen
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Dried cauliflower florets
- 1 cauliflower floret (medium to large)
Salmon cure
- 8 fresh boneless salmon fillets (approx. 100 g each), skin removed and reserved
- water, for soaking salmon skin
- 100 g rock salt, plus extra pinch for soaking salmon skin
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 lemon, zested and juiced
- 100 g caster sugar
- 2 pinches ground white pepper
Parmesan gnocchi
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 300 g water
- 30 g kudzu (see Tips)
- water (iced)
Confit salmon
- 600 g water
- 500 - 550 g light olive oil
Cauliflower cream
- 30 g unsalted butter
- 20 g olive oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 400 g cauliflower, broken into florets
- 150 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
Salmon skin, cauliflower and assembly
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 220 g cauliflower, broken into florets
- 2 pinches salt, to taste
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, zest only, finely grated, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 4990.3 kJ / 1188.1 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Kohlenhydrate
- 18.2 g
- Fett
- 108.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 25.8 g
- Ballaststoff
- 2.5 g
- Natrium
- 5239.5 mg
Alternative Rezepte
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Parmesan gelato
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Broccoli and blue cheese soup
25min
Hollandaise sauce
15min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Asparagus and pipis (clams) risotto
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Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
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Asian-style mussels
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