Geräte und Zubehör
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
12 pieces
Zutaten
-
sunflower oil plus extra to grease3 ½ oz
-
sharp cheddar cheese cut into pieces (approx. 1 in.)2 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 1 in.)3 ½ oz
-
raw hazelnuts with skin2 ½ oz
-
whole milk6 ½ oz
-
large eggs2
-
all-purpose flour9 oz
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste½ tsp
-
frozen green peas9 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
7 g
Kalorien
1039 kJ /
248 kcal
Fett
15.5 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mix, Grab and Go!
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Sugar Cookie Pastry
1 Std. 50 Min
Sweet Potato Spoon Bread
1 Std.
Coconut Cookies
1 Std. 10 Min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 Std. 30 Min
Bavarian Cheese Dip
5 Min
Cauliflower Pizza Base
1 Std. 15 Min
Buffalo Chicken Quinoa Fritters
50 Min
Berry Clafoutis (Anna)
1 Std. 35 Min
Coconut Balls
30 Min
Veggie and Fruit Muffins
30 Min
Cinnamon and Date Twist
50 Min
Cloud Eggs
20 Min