Geräte und Zubehör
Blackberry vinegar chocolate truffles
Zubereitung 30 Min
Gesamt 17 Std.
35 portions
Zutaten
Blackberry vinegar
-
apple cider vinegar150 g
-
fresh blackberries150 g
-
caster sugar50 g
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
desiccated coconut30 g
-
cocoa nibs20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
11.4 mg
Protein
0.8 g
Kalorien
341.8 kJ /
81.4 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
6.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Dark Chocolate Bars
20 Std.
Gluten-free Christmas Pudding
12 Std. 20 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Plum sauce
55 Min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1 Std. 15 Min
Gluten free baking powder
5 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Sweet and Spiced Nuts
40 Min