Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
TM6

Whipped brie with fruit and nut caramel crunch

4.9 (14 Bewertungen)

Zutaten

Fruit and nut caramel crunch

  • 50 g dried apricots (see Tips)
  • 50 g shelled salted pistachio nuts (see Tips)
  • 250 g raw sugar
  • 20 g glucose syrup
  • 1070 g water
  • 50 g white vinegar

Brie board

  • 400 g triple cream brie, rind removed, then bring to room temperature
  • 2 fresh figs, cut into thick wedges (see Tips)
  • 90 g prosciutto
  • micro herbs
  • crackers or bread of choice (see Tips)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2101.5 kJ / 502.3 kcal
Protein
20.2 g
Kohlenhydrate
54.7 g
Fett
23.6 g
Gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Ballaststoff
2.1 g
Natrium
843.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte