Geräte und Zubehör
Tagliatelle with Pumpkin
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
mixed vegetables (e.g. celery, carrot and onion), cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt3 tsp
-
400 g minced veal, broken in piecesbeef mince broken in pieces400 g
-
ground black pepper1 pinch
-
egg pasta, dried, type tagliatelle320 g
-
dry white wine60 g
-
onions quartered50 g
-
bacon lardons (1-2 cm)100 g
-
pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)700 g
-
mozzarella cut in pieces (2-3 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
26.4 g
Kalorien
1832 kJ /
438 kcal
Fett
24.8 g
Kohlenhydrate
27.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 Std.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 Std.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.