Geräte und Zubehör
Tuna Noodle Bake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
water1235 g
-
fine sea salt½ tsp
-
Chinese egg noodles, dried (see tip)225 - 255 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
Cheddar cheese cut in pieces200 g
-
bread torn in pieces70 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only15 g
-
onions quartered100 g
-
red peppers cut in pieces (approx. ½ large red pepper)100 g
-
olive oil30 g
-
milk485 g
-
plain flour30 g
-
dry white wine (e.g. Chardonnay)70 g
-
chicken stock paste1 Tbsp
-
button mushrooms halved225 g
-
tinned tuna, in brine (drained weight)340 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
35 g
Kalorien
2251 kJ /
538 kcal
Fett
22 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
American Classics
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 Min
Creamy mustard chicken stew
40 Min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Napoli Potato Cake
1 Std. 30 Min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Creamed Cod
45 Min