
Geräte und Zubehör
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 9 Std.
4 portions
Zutaten
Lamb Curry
-
olive oil20 g
-
garlic cloves halved, to taste2 - 3
-
brown onions cut in wedges200 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
fresh red chilli deseeded, cut in pieces½
-
cumin seeds2 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
chilli powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
fresh coriander cut in pieces10 g
-
tomato purée40 g
-
flaked almonds, toasted60 g
-
lamb meat for stewing, boneless diced (4 cm)650 g
-
fine sea salt1 tsp
-
coconut milk400 g
Cucumber Couscous
-
couscous350 g
-
water350 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cucumber diced (1 cm)150 g
-
flaked almonds, toasted60 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
fresh mint leaves plus extra roughly chopped for garnishing5 g
-
olive oil30 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
1037 kcal /
4342 kJ
Protein
49 g
Fett
60 g
Kohlenhydrate
70 g
Ballaststoff
11.2 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Natrium
876 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Slow Cook with Blade Cover
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland