Geräte und Zubehör
Tuna Fishcakes
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 pieces
Zutaten
-
medium eggs2
-
water750 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm), rinsed600 g
-
frozen green beans100 g
-
tinned tuna, in water drained (2 x 200 g tins)300 g
-
pickled capers drained2 Tbsp
-
mayonnaise2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
12 g
Kalorien
800 kJ /
191 kcal
Fett
9 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Beef Chipotle Soup
55 Min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Napoli Potato Cake
1 Std. 30 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min