Geräte und Zubehör
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
fresh parsley, leaves onlyfresh mint leaves only2 sprigs
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
20 g
Kalorien
1164 kJ /
277 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 Std. 20 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 Min
Tuna Fishcakes
1 Std. 15 Min
Four Cheese Sharing Flatbread
40 Min
Tikka Paste
1 Std.
Lamb Koftas
1 Std. 30 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min