Geräte und Zubehör
Tahini and Beetroot Dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
8 g
Kalorien
910 kJ /
220 kcal
Fett
17.6 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Buckwheat and Cacao Granola
2 Std. 35 Min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min
Butterbean Mash with Paprika
20 Min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Salsa Verde
10 Min
Beetroot Houmous
15 Min
Houmous
13 Std. 30 Min