Geräte und Zubehör
Pumpkin Quiche
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
Pastry
-
plain flour250 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing150 g
-
large egg1
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil20 g
-
bacon lardons150 g
-
crème fraîche280 g
-
large eggs3
-
fresh chives chopped2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
445.4 mg
Protein
10 g
Kalorien
1504 kJ /
359.5 kcal
Fett
26.2 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
21.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Pumpkin and Spinach Pie
1 Std. 35 Min
Tagliatelle with Pumpkin
1 Std. 10 Min
Mushroom pie
1 Std. 40 Min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 Std. 40 Min
Napoli Potato Cake
1 Std. 30 Min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2 Std. 30 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 Std.