Geräte und Zubehör
Poppy seed and rosemary crispbread
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
30 slices
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
wheat grains300 g
-
poppy seeds50 g
-
milk250 g
-
butter
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
plain flour for dusting
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Protein
3 g
Kalorien
314 kJ /
75 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
1.7 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Homemade Gifts
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Mango chutney
1 Std. 20 Min
Pear twists on chocolate custard
Keine Bewertungen
Sautéing Red Pepper with Onions
Keine Bewertungen
Flour from cereal grains or pulses
5 Min
Koshari stew
45 Min
Coconut Milk
25 Min
Cachupa with pork and beans
Keine Bewertungen
Baked beans
20 Min
Sticky toffee puddings
1 Std.
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2 Std. 30 Min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 Std. 15 Min
Baguette
3 Std. 45 Min