Geräte und Zubehör
Fish and prawn stock
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
1 Complete Recipe
Zutaten
-
whole raw unpeeled shrimps (only heads and shells, set meat aside)200 g
-
leek sliced (3 cm)1
-
extra virgin olive oil25 g
-
water800 g
-
monkfish bones150 g
-
salt1 tsp
-
parsley2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Complete Recipe
Protein
11.4 g
Kalorien
1270 kJ /
304 kcal
Fett
26.2 g
Kohlenhydrate
5.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 Std. 30 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Toasted Peanuts
20 Min
Sambal Belacan
10 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Nyonya Chicken Rendang
45 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min