Geräte und Zubehör
Soy Sauce Chicken
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
5 portions
Zutaten
-
whole chicken (approx.1.3-1.5 kg), feet and neck removed1
-
fresh ginger slices6
-
spring onions white part only6 sprigs
-
garlic cloves4
-
honey30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil (roasted)30 g
-
water150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
35 g
Kalorien
1640 kJ /
392 kcal
Fett
23 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Chicken Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min