Geräte und Zubehör
Achari paneer murgh
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Pickling spice
-
dried red chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)6
-
fennel seeds2 tsp
-
fenugreek seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
nigella seeds½ tsp
-
sea salt flakes1 tsp
Murgh
-
canola oil60 g
-
black mustard seeds1 tsp
-
chicken thigh fillet cut into cubes (3 cm)750 g
-
natural yoghurt180 g
-
ground turmeric2 tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
paneer cut into cubes (1.5 cm) (see Tips)250 - 300 g
-
brown onions cut into quarters2
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
fresh tomato cut into quarters80 g
-
tomato paste80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
fresh coriander leaves only, torn into pieces, plus extra for garnishing1 bunch
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1900.1 mg
Protein
44.4 g
Kalorien
2331 kJ /
555 kcal
Fett
34.4 g
Ballaststoff
12.7 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
21.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of India
98 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Rava idli
2 Std. 40 Min
Sambhar
1 Std. 30 Min
Paneer
4 Std. 5 Min
Palak paneer
1 Std. 15 Min
Coriander chilli chutney
5 Min
Rajma (kidney bean curry)
45 Min
Star anise and pistachio kulfi
24 Std. 20 Min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Parathas
1 Std. 30 Min
Baingan ka bharta
1 Std. 20 Min
Amritsari dal
26 Std.
Biryani
1 Std. 25 Min