Geräte und Zubehör
Glazed carrots with honey
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
2 portions
Zutaten
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
154.3 mg
Protein
1 g
Kalorien
405.9 kJ /
96.7 kcal
Fett
4.5 g
Ballaststoff
3.8 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous Vide for Two
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Sautéed prawns
15 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Bavarian Cheese Dip
5 Min
Boiled Egg Mode
20 Min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min