Geräte und Zubehör
Tomato and Basil Chicken Stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces200 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves to taste10 - 15
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
white wine20 g
-
chicken breasts, skinless cut in cubes (4 cm)800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
tinned cannellini beans drained (2 x 400 g tins)480 g
-
fresh basil leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
39 g
Kalorien
1357 kJ /
324 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
8.1 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Beef Stroganoff
1 h
Chicken Étouffée
45 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 h 10 min
Mexican Turkey Chilli
40 min
Lamb and Green Bean Casserole
1 h 10 min
Turkey Crumble
1 h 10 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 h 20 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 h 5 min