Geräte und Zubehör
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing90 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sugar90 g
-
clementines2
-
runny honey2 Tbsp
-
medium eggs2
-
self-raising flour90 g
-
milk30 g
-
baking powder¾ tsp
-
water1000 g
-
cream (optional) for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4.9 g
Kalorien
1614 kJ /
386 kcal
Fett
18.9 g
Kohlenhydrate
49 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Steam Supreme
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Quick Christmas Cake
2 Std. 25 Min
Piccalilli
12 Std. 35 Min
Egg Custard Tarts
2 Std.
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Custard
15 Min
Orange and Marmalade Cake
1 Std. 15 Min
Chocolate Orange Steamed Pudding
3 Std.
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Cardamom Bread and Butter Pudding
1 Std.
Mincemeat and Almond Tart
2 Std. 15 Min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 Std.
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min