Geräte und Zubehör
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 slices
Zutaten
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing125 g
-
light brown muscovado sugar50 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm)2 - 3
-
fresh blackberries175 g
-
caster sugar200 g
-
medium egg1
-
vanilla extract1 tsp
-
plain flour150 g
-
milk175 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
3.8 g
Kalorien
1456 kJ /
348 kcal
Fett
14.2 g
Kohlenhydrate
51.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 Min
Cherry Crumble Cake
1 Std. 45 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Apple Cake
1 Std.
Strawberry Bavarois
6 Std.
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min