Geräte und Zubehör
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Zubereitung 40 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
698.1 mg
Protein
34.7 g
Kalorien
1895.3 kJ /
453 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
21.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
5 Ingredients
70 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min
Beetroot Carpaccio
20min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Sous-vide Sausage Ragù
2h 25min
Gazpacho
1h 15min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Egg and Onion
25min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min
Smoked Salmon Pâté
5min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min