Venison and Potato Goulash

Venison and Potato Goulash

4.1 16 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions

Zutaten

  • onion quartered
    1
  • rapeseed oil
    30 g
  • bacon lardons (1-2 cm)
    70 g
  • venison diced (2 cm)
    400 g
  • carrots sliced (2 cm)
    100 g
  • celeriac cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • leeks sliced (1 cm)
    70 g
  • potatoes diced (2 cm)
    350 g
  • tomato purée
    50 g
  • water
    400 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 tsp vegetable stock paste, homemade
  • grated lemon zest
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • caraway seeds
    ½ tsp
  • fresh marjoram leaves only
    1 tsp
    1 tsp fresh thyme, leaves only
  • hot paprika
    1 tsp
  • green peppers cut in strips (0.5 cm)
    150 g
  • red peppers cut in strips (0.5 cm)
    150 g
  • ground cayenne pepper to taste

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 364 kcal / 1524 kJ
Protein 29.8 g
Fett 14.2 g
Kohlenhydrate 29.2 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen