Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g dark soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 20 g fish sauce
- 270 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (2 cm)
- 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
- 4 sprigs fresh coriander, roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (3 mm)
- 1250 g water
- 3 eggs, whole
- 150 g fresh ramen noodles
- 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
- boiling water, for soaking
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut on the diagonal, to serve
- dried chilli flakes, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1631.7 kJ / 388.5 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Kohlenhydrate
- 9 g
- Fett
- 25.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.1 g
- Ballaststoff
- 3.1 g
- Natrium
- 1149.6 mg
Alternative Rezepte
Korean barbecue chicken with rice
45min
Japanese ramen noodle soup
1h 50 min.
Pork belly with spring onions
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Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Asian-style pork noodles
1h
Thai beef salad
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Dan dan mian (dandan noodles)
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Layered lamb curry
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Chicken banh mi
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Asian chicken noodle soup
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Thai-style grilled pork skewers
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Bourbon pork ribs
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