Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g dark soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 20 g fish sauce
- 270 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (2 cm)
- 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
- 4 sprigs fresh coriander, roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (3 mm)
- 1250 g water
- 3 eggs, whole
- 150 g fresh ramen noodles
- 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
- boiling water, for soaking
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut on the diagonal, to serve
- dried chilli flakes, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1631.7 kJ / 388.5 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Kohlenhydrate
- 9 g
- Fett
- 25.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.1 g
- Ballaststoff
- 3.1 g
- Natrium
- 1149.6 mg
Alternative Rezepte
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Korean beef bowl
1h 10min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Wonton soup
1h
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Curry laksa
45min