Geräte und Zubehör
Mango Cheesecake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 6 Std. 35 Min
12 slices
Zutaten
Almond and Macadamia Base
-
unsalted butter plus extra for greasing40 g
-
blanched almonds120 g
-
macadamia nuts120 g
-
fine sea salt1 pinch
-
maple syrup1 Tbsp
-
desiccated coconut40 g
Cheesecake
-
gelatine leaves5
-
water for soaking
-
coconut sugar120 g
-
frozen mango pieces, defrostedripe mango flesh only, cut in pieces260 g
-
cream cheese500 g
-
whipping cream300 g
Mango Coulis
-
coconut sugar20 g
-
frozen mango pieces, defrosted, plus extra finely sliced for garnishingripe mango flesh only, cut in pieces, plus extra finely sliced for garnishing200 g
-
lemon juice1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
183.3 mg
Protein
7.2 g
Kalorien
2006.7 kJ /
479.6 kcal
Fett
41.3 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
19.1 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sugar Free
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Strawberry Bavarois
6 Std.
Raspberry Tartlets
1 Std. 15 Min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 Std. 45 Min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1 Std.
Mocha Cake
2 Std. 5 Min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 Std. 35 Min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3 Std.
Orange Squash
15 Min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4 Std. 30 Min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 Std. 5 Min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 Std. 20 Min