Geräte und Zubehör
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Beetroot
-
cooked beetroot diced (5 mm)80 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Goat's Cheese Eggs
-
flaked almonds40 g
-
goat's cheese270 g
-
olive oil2 Tbsp
Watercress Salad Nest
-
fresh basil leaves50 g
-
almonds smoked40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil50 g
-
garlic clove1
-
watercress60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
22.2 g
Kalorien
2397 kJ /
573 kcal
Fett
52 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everything Easter
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Shakshuka
50 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Halloumi Salad
20 Min