Geräte und Zubehör
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portion
Zutaten
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
400 g dairy-free milk of choicemilk400 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)200 g
-
medium eggs3
-
plain flour (see tip)100 g
-
olive oil plus extra for frying40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves plus extra for garnish5 g
-
cherry tomatoes cut in halves300 g
-
water50 g
-
tomato purée10 g
-
fine sea salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
-
baby spinach, fresh100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
681 mg
Protein
24 g
Kalorien
2099 kJ /
501 kcal
Fett
31 g
Ballaststoff
4.5 g
Gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo Kids Picnic
6 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1 Std. 15 Min
Tomato Pie
3 Std.
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Chickpea and Ham Balls
35 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Spring Vegetable Penne
45 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Happy Veggie Empanadas
1 Std. 10 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Veggie Rolls
45 Min