Geräte und Zubehör
Melanzane parmigiana
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
-
eggplants cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)2
-
salt for sprinkling
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)40 g
-
pine nuts40 g
-
bread of choice, torn into pieces40 g
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves8
-
canned whole tomatoes800 g
-
fresh basil leaves plus extra to serve20 - 25
-
fresh mozzarella cut into thin slices (approx. 5 mm)100 g
-
mixed leaf salad to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1028.8 mg
Protein
10.4 g
Kalorien
1033.2 kJ /
245.8 kcal
Fett
16.2 g
Ballaststoff
6.6 g
Gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
11.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 Std. 20 Min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Filo spinach slice
55 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min