Kompatible Versionen
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Steamed Raspberry Puddings and Berry Muffins
- 4 tsp raspberry jam (40 g)
- 2 medium eggs
- 200 g sugar
- 60 g unsalted butter, diced
- 200 g milk
-
½
tsp natural vanilla extract
oder 1 tsp vanilla sugar, homemade - 200 g plain flour
- 2 tsp baking powder
-
200
g fresh raspberries
oder frozen raspberries -
150
g fresh blueberries
oder frozen blueberries
Pork Roll
- 500 - 600 g pork shoulder, boneless, in one piece, butterflied to approx. 1.5 cm thick
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 - 5 slices bacon, any type
- 20 g sun-dried tomatoes
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 sprigs fresh parsley leaves
- 1 medium egg
Minestrone, Mediterranean Vegetables
- 1 garlic clove
- 300 g onions, of which 100 g cut in slices, the rest in pieces
- 130 g carrots, sliced (5 mm)
- 70 - 80 g mixed vegetables (e.g. red or green peppers, celery), cut in pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
- 1 ½ tsp fine sea salt
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1000 g water
- 250 g potatoes, sliced (5 mm)
- 160 g courgettes, sliced (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, sliced (1 cm)
- ½ tsp dried oregano
- 60 g short pasta, dried (e.g. elbow macaroni), for soup
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 5755.3 kJ / 1375.6 kcal
- Protein
- 50 g
- Kohlenhydrate
- 146.7 g
- Fett
- 66.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 25.4 g
- Ballaststoff
- 11.8 g
- Natrium
- 1683.9 mg
Alternative Rezepte
Cottage Pie
1h 10min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Breakfast Bread Pudding
50 min
Raspberry Tea Smoothie
10min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Three-milk Cake
2 Std.
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1h 15min
Cottage pie
1h 15min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Custard Layers
2hod. 20min