Geräte und Zubehör
Parsnip and bean mash
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
228.8 mg
Protein
7 g
Kalorien
793 kJ /
188.8 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
8.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Warm cabbage dish
15 Min
Hommus
15 Min
Beetroot risotto
35 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Mixed berry clafoutis
40 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min