Geräte und Zubehör
Smashed pea and bean dip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
375 g
Zutaten
-
water500 g
-
fresh green peas shelled, or frozen grean peas100 g
-
fresh broad beans shelled, or frozen broad beans50 g
-
fresh edamame beans shelled, or frozen edamame beans (in shells)50 g
-
garlic cloves2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
avocado flesh only1
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)50 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
horseradish cream (optional) to taste½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
87.6 mg
Protein
4 g
Kalorien
466.9 kJ /
110.9 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Hommus
15 Min
Almond thins
25 Min
Miso coleslaw
20 Min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.