Geräte und Zubehör
Wholemeal spelt pastry
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
8 portions
Zutaten
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting260 g
-
olive oil100 g
-
chilled water90 g
-
egg1
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
sesame seeds70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
14 mg
Protein
9.2 g
Kalorien
1227.4 kJ /
292.3 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Oatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Zucchini tortillas with falafel
25 Std. 30 Min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Beetroot ketchup
1 Std. 15 Min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min