Geräte und Zubehör
Vegetarian quiche
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
Pastry
-
rolled oats45 g
-
hazelnuts60 g
-
sunflower seeds80 g
-
plain flour115 g
-
butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
egg1
-
cold water½ - 1 tsp
Filling
-
asparagus trimmed1 bunch
-
boiling water
-
vintage cheddar cheese cut into pieces60 g
-
leek trimmed and cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs4
-
milk of choice60 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
19.1 g
Kalorien
2307.4 kJ /
549.4 kcal
Fett
41.5 g
Ballaststoff
6.7 g
Kohlenhydrate
23.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wholefood child
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min