White zucchini and cannellini bean soup

White zucchini and cannellini bean soup

2.9 23 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 portions

Zutaten

  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)
    20 g
  • white zucchini cut into pieces (see Tips)
    500 g
  • liquid vegetable stock (see Tips)
    500 g
  • canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
    800 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
  • toast to serve (optional)

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 481.7 kcal / 2023.1 kJ
Protein 29.2 g
Fett 16.6 g
Kohlenhydrate 43.6 g
Ballaststoff 16.3 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen