
Geräte und Zubehör
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
dried porcini mushrooms20 g
-
boiling water to soak500 g
-
doongara rice brown (see Tips)260 g
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil15 g
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces270 g
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms thinly sliced200 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
pecorino cheese grated50 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
362.5 kcal /
1517.5 kJ
Protein
13.5 g
Fett
10 g
Kohlenhydrate
49.8 g
Ballaststoff
6.5 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Natrium
141 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland