Mushroom brown rice risotto (Diabetes)

Mushroom brown rice risotto (Diabetes)

3.6 5 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions

Zutaten

  • dried porcini mushrooms
    20 g
  • boiling water to soak
    500 g
  • doongara rice brown (see Tips)
    260 g
  • warm water to soak
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • leek trimmed, white part only, cut into pieces
    270 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh oyster mushrooms thinly sliced
    100 g
  • fresh Swiss brown mushrooms thinly sliced
    200 g
  • water
    200 g
  • Vegetable stock paste salt free (see Tips)
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice to serve
    1 tsp
  • pecorino cheese grated
    50 g

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 362.5 kcal / 1517.5 kJ
Protein 13.5 g
Fett 10 g
Kohlenhydrate 49.8 g
Ballaststoff 6.5 g
Gesättigte Fettsäuren 3.3 g
Natrium 141 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen