Geräte und Zubehör
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
40 sneetjes
Zutaten
Galantine van kip
-
paprikamengeling (bv. rood, groen, geel) in stukken150 g
-
ontvelde kippenborst in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenpootjes, ontveld, met been (van ong. 500 g kippenpootjes), ontveld, ontbeend, in stukken300 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
1 tl zout, plus 1 tl gemengde kruidengroentezout huisgemaakt2 tl
-
water500 g
Dille-yoghurtsaus
-
verse dille enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
teentje knoflook1
-
volle yoghurt300 g
-
mayonaise50 g
-
zout2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Protein
4 g
Kalorien
140 kJ /
34 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
0.1 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Tzatziki
20 Min
Profiteroles
2 Std.
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Citroenslush met champagne
10 Min
Dropijs
8 Std. 30 Min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Karamelpudding
1 Std.
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Mangochutney
1 Std. 20 Min