Geräte und Zubehör
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
40 sneetjes
Zutaten
Galantine van kip
-
paprikamengeling (bv. rood, groen, geel) in stukken150 g
-
ontvelde kippenborst in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenpootjes, ontveld, met been (van ong. 500 g kippenpootjes), ontveld, ontbeend, in stukken300 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
1 tl zout, plus 1 tl gemengde kruidengroentezout huisgemaakt2 tl
-
water500 g
Dille-yoghurtsaus
-
verse dille enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
teentje knoflook1
-
volle yoghurt300 g
-
mayonaise50 g
-
zout2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Protein
4 g
Kalorien
140 kJ /
34 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
0.1 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Minuut Koolsla
10 Min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Zalmtartaar
10 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Peren in rode wijn
5 Std.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Bessenlikeur
30 Min
Steak tartaar
30 Min