Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 dovlecei (130 g fiecare)
- 2 vinete (400 g fiecare)
- 2 cepe albe (120 g fiecare)
- 500 g apă
- 10 g ulei de măsline extravirgin, plus pentru uns și stropit
- 100 g pesmet
- 10 frunze de busuioc proaspăt
- 1 ou
- 20 g lapte
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1018 kJ / 243 kcal
- Protein
- 9 g
- Kohlenhydrate
- 28 g
- Fett
- 10 g
- Ballaststoff
- 5.7 g
Alternative Rezepte
Cod cu unt și citrice
50min
Clătite din morcovi, cu sos de roșii
1h
Molè de fasole neagră (Chilli cu fasole neagră și ciocolată)
Keine Bewertungen
Coroniță din aluat, cu legume
1h 40min
Roșii umplute cu brânză de capră
40min
Paste cu praz și ajvar
30min
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
8 godz. 30 min
Tocană de năut gătită lent
4 Std. 15 Min
Supă de dovleac
35min
Musaca de linte
2h 20min
Supă de năut cu spanac
40min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min