Kompatible Versionen
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, cut into thin pieces (2 mm)
- 60 g bitter orange marmalade
- 3 tsp lemon juice
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g Port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut into pieces (2 cm) if necessary
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Fett
- 33 g
- Ballaststoff
- 4.4 g
Alternative Rezepte
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1ωρ.
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29sa 45 dk
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Twice-cooked pork belly with lentils
5ωρ. 30 λεπτ.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Leek and smoked salmon dip
55 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min