Geräte und Zubehör
Huevos Rancheros
Zubereitung 35 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
2 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)cotija cheese cut into pieces (approx. 1 in.)2 oz
-
fresh cilantro leaves (approx. ½ bunch)½ oz
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh jalapeño chili destemmed, deseeded, cut into pieces½ - 1
-
yellow onion quartered3 ½ oz
-
olive oil plus extra to fry tortillas1 oz
-
canned diced tomatoes undrained (see Variation)28 oz
-
tomato paste1 oz
-
sugar½ tsp
-
large eggs6
-
canned refried pinto beans16 oz
-
corn tortillas (approx. 6 in.)6
-
ripe avocado cut into pieces (approx. ½ in.)1
-
sour cream to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1121.1 mg
Protein
18.3 g
Kalorien
1672.1 kJ /
399.7 kcal
Fett
22.7 g
Ballaststoff
9.7 g
Gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
34.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Cookbook
68 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Sangria
10 Min
Margarita
10 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Brioche Creamed Corn
1 Std. 10 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Chicken Mole
50 Min
Margarita with Citrus Dust
30 Min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 Min
Eggnog
4 Std. 40 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Maple-Buttered Rum Cider
20 Min
Texas Chili
1 Std. 10 Min