Geräte und Zubehör
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Zubereitung 40 Min
Gesamt 55 Min
10 stuks
Zutaten
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
14.5 g
Kalorien
1057 kJ /
253 kcal
Fett
11.7 g
Kohlenhydrate
22.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Rucola taart
Keine Bewertungen
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Skelethoofden
5 Std.
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Hot dogs
35 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.