Geräte und Zubehör
Chilli con carne
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
olijfolie30 g
-
ui gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
gemalen komijn½ tl
-
rode paprika in stukken250 g
-
½ tl chillipoeder, volgens smaakverse groene chilipeper (zie tips)1
-
rundergehakt450 g
-
tomaten uit blik (hele) of vers300 g
-
zout1 tl
-
rode chilisaus1 tl
-
kidneybonen, uit blik afgegoten400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
27 g
Kalorien
1452 kJ /
346 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
10.9 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Margarita
10 Min
Chili con carne
40 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Pekingeend
45 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
Chili non Carne
1 Std.
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.