Geräte und Zubehör
Krokante olijven
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
50 stuks
Zutaten
-
middelharde kaas belegen, in stukken (3 cm) (bv. Gouda)250 g
-
bloem150 g
-
boter koud, in stukken120 g
-
fijn zout½ tl
-
pikante paprikapoeder1 snuifje
-
gevulde groene olijven goed uitgelekt200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
1 g
Kalorien
225 kJ /
54 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Kippenbouillonpasta
45 Min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Peperkoekkoekjes
2 Std. 20 Min
Aardbeien curryketchup
Keine Bewertungen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2 Std. 30 Min
Chocoladereep likeur
15 Min