Geräte und Zubehör
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
Kikkererwten flatbread
-
kikkererwten gedroogd280 g
-
water200 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten50 g
-
zout½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
sesamzaad1 el
Curry groenten dip
-
olijfolie30 g
-
korianderzaad½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
currypoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
aubergine in blokjes (1 cm)100 g
-
courgette in blokjes (1 cm)100 g
-
gehakte tomaten, uit blik80 g
-
zout½ tl
-
verse korianderbladeren grof gehakt1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
15 g
Kalorien
2011 kJ /
480 kcal
Fett
29 g
Ballaststoff
12.3 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Heerlijke flatbreads
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Glutenvrije bloem
Keine Bewertungen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Pistache Moelleux
30 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Aardappel flatbread
12 Std.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Indiase groentencurry
50 Min