Geräte und Zubehör
Kleine aspergeflans
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
17.8 g
Kalorien
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Fett
23.2 g
Ballaststoff
2.2 g
Kohlenhydrate
5.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min