Geräte und Zubehör
Kleine aspergeflans
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
17.8 g
Kalorien
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Fett
23.2 g
Ballaststoff
2.2 g
Kohlenhydrate
5.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vichyssoise met pasta
35 Min
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Kwarktaart in potjes
4 Std.
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min