Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g kippenborstfilet, in reepjes
- 30 g sjalot, in stukken (ong. 1 sjalot)
- 1 takje verse rozemarijn, naalden gewassen en gedroogd
- 1 takje peterselie
- 1 takje verse marjolein
- 30 g witte wijn
- 50 g oudbakken witbrood, zonder korst en in stukken
- 30 - 50 g melk, om het brood in te soppen
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g verse kruiden, (mengeling van bv. tijm, marjolein, basilicum, oregano)
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 courgette middelgroot, in 16 schijfjes
- 1 paprika kleur naar keuze, in 16 vierkante stukken
- 700 g water
-
½
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 150 g risotto rijst, bv. Arborio of Carnaroli
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 takje verse rozemarijn, naaldjes gewassen en gedroogd
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2510 kJ / 600 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Kohlenhydrate
- 80.6 g
- Fett
- 15.6 g
- Ballaststoff
- 2.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Aardbeienjam
1h 5min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Keine Bewertungen
Sojabolognese
40min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Runderpastei met bier
1h 40min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Gegratineerde coquilles
25min