Geräte und Zubehör
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
2 stuks
Zutaten
-
zonnebloemolie250 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
mosterd1 tl
-
ketchup20 g
-
citroen enkel het sap1
-
chilipoeder½ tl
-
verse koriander10 g
-
Chinese kool in stukken250 g
-
wortel in stukken150 g
-
rode radijsjes80 g
-
gerookte zalm in reepjes300 g
-
stokbrooden2
-
hazelnoten gehakt en naar believen om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Protein
55 g
Kalorien
8452 kJ /
2020 kcal
Fett
168 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pauzehapjes
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tzatziki
20 Min
Rijstsalade
1 Std.
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 Std. 35 Min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Knapperige chocolade stokjes
55 Min
Loempia’s
55 Min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min
Koolsla
10 Min